Contacteer ons

Team

Ons team

Het Nutrifit-team staat altijd voor je klaar met een persoonlijke begeleiding. Dankzij onze jarenlange ervaring en doelgerichte aanpak hebben we al kunnen schrijven aan talrijke succesverhalen. Maak kennis met ons deskundige en dolenthousiaste team.

Kjell

Kjell behaalde het diploma bachelor in de voedings- en dieetkunde en specialiseerde zich nadien verder tot sportdiëtist. Sinds 2013 is hij zelfstandig en erkend diëtist. Zijn jarenlange ervaring helpt hem om haalbare, doeltreffende voedingsplannen samen te stellen. Een persoonlijke aanpak met regelmatige opvolging is daarbij cruciaal. Kilo’s verliezen en je opnieuw fit voelen vraagt bereikbaarheid en dedication! Of je nu enkele maatjes minder wil of op zoek bent naar een goed voedingsplan, Kjell helpt je verder!

Ook sporters kunnen bij hem terecht. Kjell heeft immers heel wat specifieke kennis in voedingsbegeleiding van professionele sporters. Zo was hij actief als sportdiëtist bij professionele wielerteams, waar hij de voedingsstrategie en het gebruik van supplementen bepaalde. Als fervent amateurwielrenner heeft Kjell overigens tal van overwinningen alsook Vlaamse en Belgische titels op zijn palmares.

Vandaag focust Kjell bij Nutrifit op de individuele begeleiding van zowel recreatieve als (professionele) competitiesporters, over alle sporttakken heen! Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in de ontwikkeling van sportvoedingsplannen en formules voor voedingssupplementen.

Waarom Kjell zo enthousiast is over zijn job? „Het is fantastisch om mijn kennis over voeding te kunnen overbrengen aan mijn klanten en hun doel te zien bereiken!”

Jana

Jana behaalde het diploma personal trainer en specialiseerde zich verder in E-Fit-training. 
Met al haar enthousiasme motiveert ze jou bij elke trainingssessie! Jana helpt jou om je lichaam strakker en slanker te maken. Als E-Fit- en EMS-specialist stelt ze met veel enthousiasme een programma op maat samen.

Daarnaast is Jana gespecialiseerd in de behandeling van zowel acute als chronische pijn. Met behulp van EMS-technologie helpt ze jou om je lichaam sterker, fitter en gezonder te maken.

Jana begeleidt ook sporters om hun spierkracht en core-stability te verbeteren. Daarbij stelt specifieke oefeningen samen, in combinatie met E-Fit.

Waarom Jana zo enthousiast is over haar job? „Onze klanten motiveren tijdens de trainingssessies om sneller resultaat te halen en hun glimlach nadien, daar doe ik het voor!”

Een wist-je-datje: Jana deed in haar jeugd succesvol aan atletiek en behaalde de Vlaamse titel op de 5000 meter, nadien vond ze haar passie in wielrennen en fitness.

Voedingsadvies? Contacteer ons voor een afspraak.