Contacteer ons

Supplementen

Supplementen

Bij Nutrifit staan we je bij voor de aankoop van sportvoeding en verschillende supplementen.

Kjell geeft jou advies!

Onze sportdiëtist Kjell begeleidt je met de juiste dosering op het juiste tijdstip. Elk lichaam is anders en daarom gaat hij samen met jou op zoek naar de meest efficiënte producten. Bij specifieke klachten of bepaalde tekorten in je bloedwaarden kan Kjell de nodige vitamines en mineralen aanraden.

Kwaliteit van supplementen

Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Vandaar dat we enkel werken met kwaliteitsvolle merken met hoge doseringen en dopingvrije attesten. Zo kan je bij Nutrifit terecht voor Neapharma, Syntech en Solidpharma. Dieetvoeding en specifieke supplementen om de vetverbranding te stimuleren kan je ook bij ons verkrijgen.

Keuze-begeleiding

Door het grote aanbod op de supplementen markt is het zeker interessant om op onze expertise beroep te doen.  Wij begeleiden jou in de keuze naar het supplement dat voor jou het meeste geschikt is. Afhankelijk van jouw noden, zullen we samen de juiste dosering bepalen en een goede strategie gaan uittekenen om jouw doelen te behalen! Wij staan steeds voor je klaar met meer informatie.

Overzicht van onze supplementen

  • sportvoeding

  • sportvoedingssupplementen

  • vermageringssupplementen

  • vitamines en anti-oxidanten

  • proteinedieet

Bestel online of kom afhalen!

Al onze producten kan je met het nodige advies komen afhalen of makkelijk online bestellen via de webshop. Twijfel je toch nog over een product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Persoonlijk

Doelgericht

Professioneel advies

Blijvend resultaat

Voedingsadvies nodig? Maak een afspraak met Kjell of Jana